ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

       Η επιχείρηση ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΝ. ΕΠΕ  δραστηριοποιείται από το 1987 και έχει πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων πανελλαδικά. 

       Ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Παπαδημητρίου, διπλωματούχο μηχανολόγο - ηλεκτρολόγο μηχανικό, απόφοιτο του Πολυτεχνείου της Καρλσρούης Γερμανίας.  Ως εργολήπτης δημόσιων και ιδιωτικών έργων ολοκλήρωσε τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις στο ''Νέο Δημαρχείο της Αθήνας'', στο εργοστάσιο καλωδίων ''Χανδρής'', στο εργοστάσιο της Nissan-Θεοχαράκης του Βόλου κ.α.

      Ο Ιάκωβος Παπαδημητρίου, πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός και μετεκπαιδευθέντας στη Γερμανία                      με πολύχρονη εμπειρία και γνώσεις πραγματοπoιεί με την ομάδα του  εγκαταστάσεις, κυρίως θέρμανσης και κλιματισμού, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

     Το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό μας σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, όπως για παράδειγμα οι  COMAP,   REHAU,  CARRIER,  TOSHIBA,  ABB,  WEISHAUPT,  ARISTON  BUDERUS,  DE DIETRICH, NOBEL, αναλαμβάνει και τις πιο απαιτητικές και περίπλοκες εγκαταστάσεις με αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο. 

  Με την ολοκλήρωση των έργων αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρησή τους  και εξασφαλίζουμε την οικονομική, αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία τους με συνέπεια και υπευθυνότητα.

 Η μακροβιότητα της επιχείρησής μας οφείλεται στις άριστες συστάσεις εκ μέρους των πελατών μας (ιδιωτών και μηχανικών) που μάς εξασφαλίζουν νέες συνεργασίες και προοπτική.

        Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μη διστάσετε να τις στείλετε στη σελίδα επικοινωνίας μας.